top of page

Hvem er
Elektro Partner

Elektro Partner Who-Line

Vi leverer tekniske løsninger til bilbranchen, og vores kunder er bilværksteder.

Bilreparation er vores passion,
og derfor kan vores kunder trygt stole på vores engagement i den forbindelse.

Elektro Partner question mark

Hold dig

orienteret

Tak for din tilmelding!

Elektro Partner Modern Architecture

2022

Årsberetning

Årets  udfordringer

2022 kom til at indeholde lidt af hvert. Således også for Elektro Partner, der naturligvis ikke er upåvirket af det økonomiske stormvejr, som ramte det meste af verden i det forgangne år. Det påvirkede såvel privatøkonomi som virksomheder. Heldigvis gik det vel ikke helt så galt, som det en overgang så ud til.

Set i lyset af det faktum må jeg sige, at jeg er glædelig overrasket over, at det ikke har påvirket Elektro Partner mere end tilfældet er. Elektro Partner har haft et tilfredsstillende år med mange lyspunkter at se tilbage på, hvis vi ser bort fra vor ellers så hyggelige firmafest tilbage i februar, hvor en smule uforsigtighed blev straffet med en omgang Corona. Festen medførte, at firmaet en uges tid måtte køre i nøddrift, da rigtig mange medarbejdere blev ramt af Corona.

 

Fysiske temaaftner igen

Ud over dette er jeg stolt af, at vi har formået at navigere sikkert i et ellers uroligt år. Noget at det som har glædet mig meget er, at det igen blev muligt at komme i gang med udfarende aktiviteter. Vi gennemførte sammen med autogrossister og brancheorganisationer en række temaaftner, hvor mere end 1500 deltog. Videndeling er en vigtig del af vort koncept, og selv om vi næsten havde det samme tilhørerantal ved vore online arrangementer over Zoom i 20 og 21, så er sådanne online arrangementer er ikke helt det samme som at møde folk ansigt til ansigt.

 

Udvikling af koncepter

Jeg er meget tilfreds med den måde, vi har udviklet flere af vore koncepter i 2022. Virksomheden har som et hele haft en sund og stabil udvikling. Vi har i ro og orden kunnet arbejde videre med egne produkter og koncepter. Tror aldrig AutoFrontal har udviklet sig så meget på et enkelt år. Mere end 1000 nye bulletiner og reparationsløsninger og mindst lige så mange opdaterede eksisterende bulletiner. Vi har også kunnet konstatere øget interesse for dette produkt såvel i Skandinavien som i resten af Europa, vi har således kunnet fejre flere milepæle med DDTSB-versionen (Diagnose Dan Technical Service Bulletins) året igennem. Vi satte os realistiske mål med hensyn til produktion såvel som omsætning og nåede dem. Om få uger ved vi også, om vi nåede vore mål for indtjening.

En lille sjov ting var, at vi i 2022 solgte det største antal diagnosetestere på et år nogensinde, og det er 3. år i træk med rekord, hvad testersalg angår. Det er jeg stolt af, og en tak skal også gå til TEXA for den produktudvikling, som har gjort det muligt.

 

Efterårets fagmesser

Årets højdepunkter bestod også i intet mindre end 3 fagmesser, som afvikledes i efteråret. Disse messer gav os mulighed for at tale med vore kunder, og messerne viste, at eftermarkedet er i live og har det godt. Der var mange værksteder, som investerede i nyt og fremtidsrettet udstyr, det er et godt tegn. Jeg var selv til stede på efterårets messer og ønsker at takke såvel medarbejdere som grossister, som gjorde disse messer til oplevelser, som vil leve længe i min erindring.

 

Firmaets vækst

2022 blev med andre ord et år med en sund udvikling. Det medførte beklageligvis også, at vi løb tør for kontorplads på Trehøjevej 2. I december tog vi 5 nye kontorer i brug på Trehøjevej 1. Det blev i sandhed en hæsblæsende afslutning på året, men vi nåede det hele og lidt mere end forventet, så en stor tak skal lyde til alle medarbejdere i Elektro Partner, som har ydet en fremragende indsats året igennem.

Tak til vore leverandører og forhandlere, uden jer havde det ikke været muligt.

bottom of page