top of page
Billift
Hotline.png

Elektro Partner 

søger autodiagnosesupporter

Hvis du har erfaring med at bruge diagnosetester på nyere biler og er glad for at navigere i den moderne bils systemer, så er det sikkert dig, vi søger til vort diagnoseteam.

Jobprofil

Det vil være en fordel, hvis du har baggrund som automekaniker – men det vigtigste er, at du har gode IT-kompetencer kombineret med interesse og viden om biler. 

Værd at vide

Dine kvaliteter

Dit nye team

Arbejdsstedet

Vi kan tilbyde:

Du er seriøs, ansvarsbevidst, stabil og en god teamplayer, altid klar til at lære nyt. Du skal være typen, som ser udfordringer i stedet for begrænsninger, som ønsker at lære mere og blive specialist inden for dit felt. Vigtigt at du kan bevare roen, også når det går stærkt.

Hvis du besidder ovennævnte, kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, som vil udvikle dig til at blive kodningsspecialist på den moderne bilpark. 

 

Du bliver en del af et lille hurtigt-voksende sammentømret team, hvor der er fart på.  Vi passer på hinanden og har det sjovt. 

 

Fælles for os i dette team er, at vi er bilentusiaster. Elektro Partners kodningsteam sætter en ære i at være bedst i branchen og er drevet af lyst og vilje til at finde løsninger på alle diagnoseudfordringer.

Hvis du trives i et hyggeligt, uformelt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, så vil du trives her. Arbejdsstedet er vort domicil på Trehøjevej i Grindsted, men der vil med tiden blive mulighed for hjemmearbejde i en turnusordning. 

Din løn er baseret på dine kvalifikationer. Med i lønnen er pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Sort sportsvogn

Ønsker du at ansøge?

Ønsker du at ansøge, eller har du spørgsmål vedr. stillingen, så kontakt Mads Madsen på 41952978 eller e-mail mm@elektropartner.dk

Ansøgninger og spørgsmål behandles naturligvis med 100% fortrolighed.
 

Om os

Elektro Partner er repræsenteret med afdelinger i Danmark, Norge og Sverige og har ca. 60 ansatte.

Se mere om Elektro Partner og Diagline her på vores hjemmeside

bottom of page