top of page
Autoværksted
Arbejdsplads på kontoret

Elektro Partner 

udvider og søger automekaniker

Vi søger en teknisk dygtig og engageret automekaniker/tekniker, som ønsker at indgå i vores fantastiske tekniske team. Her vil du få mulighed for at skabe dig en karriere blandt nogle af de dygtigste folk i branchen.

Jobprofil

Stillingen kræver, at du har et højt fagligt niveau som automekaniker, og det vil være en fordel, om du har en fortid med speciale i bilmærker som BMW, Ford, Mercedes eller Kia/Hyundai – gerne kombineret med en brændende interesse for og viden om biler generelt. Hvis du kan fryde dig over en vellykket systematisk fejlfinding, så er denne stilling lige noget for dig.

Værd at vide

Dine kvaliteter

Dit nye team

Arbejdsstedet

Vi kan tilbyde:

Du er seriøs, ansvarsbevidst, stabil og uddannet automekaniker og kan formulere dig i skriftform. Det er vigtigt, at du er meget omhyggelig og har evnen til at forstå komplicerede systemer og kombinere det med erfaring og på den måde hjælpe vores kunder med at stille en diagnose og dermed hjælpe dem videre i fejlsøgningsopgaver.

Hvis du besidder ovennævnte, kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, som vil udvikle dig og gøre dig til specialist inden for de bilmærker, du får ansvar for.  

Du bliver en del af et hurtigt-voksende sammentømret team, hvor der er fart på.  Og hvor du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling sammen med de bedste af de bedste i branchen. 

Fælles for os i dette team er, at vi er bilentusiaster og detaljeorienterede. Elektro Partners teknikerteam sætter en ære i at være bedst i branchen og er drevet af lyst og vilje til at finde løsninger, som hjælper vores værkstedskunder med de daglige udfordringer.

Hvis du trives i et hyggeligt, uformelt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, så vil du trives her. Arbejdsstedet er vores domicil på Trehøjevej i Grindsted, men der vil med tiden blive mulighed for hjemmearbejde i en turnusordning.

Din løn er baseret på dine kvalifikationer. Med i lønnen er pensionsordning og sundhedsforsikring.

Sort sportsvogn

Ønsker du at ansøge?

Ønsker du at ansøge, eller har du spørgsmål vedr. stillingen, så kontakt Frank Donslund på 22527470 eller e-mail fd@elektropartner.dk

Ansøgninger og spørgsmål behandles naturligvis med 100% fortrolighed.

Tiltrædelse snarest muligt.

Om os

Elektro Partner er repræsenteret med afdelinger i Danmark, Norge og Sverige og har ca. 60 ansatte. Se mere om Elektro Partner og Diagline her på vores hjemmeside 

bottom of page