top of page

TEXA KONFORT - A/C-SERVICE
(Det er ikke alt udstyr vi sælger i dit område)

TEXA KONFORT 780 Touch - BI-GAS

KONFORT 780 Touch - BI-GAS

R1234yf og R134a

KONFORT 780 TOUCH er en helt unik dobbeltmaskine da den håndterer R134a og R1234yf. Med en høj ydeevne, lufttætte oliebeholdere, fuldautomatiske servicefunktioner samt mange database søgefunktioner er den stadig som de to andre TOUCH modeller, hurtig og enkel i brug.   

Den har naturligvis også lås på vægten og et sikkerhedssystem der kontrollerer at vægten måler korrekt.

Når KONFORT TOUCH kobles til Wi-Fi kan man bruge værkstedets netværksprinter. Samtidig giver det mulighed for at en operatør kan fjernstyre KONFORT TOUCH via TeamViewer

Følg serviceforløbet med KONFORT APP på din smartphone.

TEXA KONFORT 760 Touch

KONFORT 760 Touch

R1234yf eller R134a

KONFORT 760 TOUCH giver en høj ydeevne og er udstyret med lufttætte oliebeholdere. Fyldestationens software giver mulighed for fuldautomatiske servicefunktioner og er hurtigere og enklere i brug med en database der har mange søgefunktioner. 

Ud over det har den lås på vægten og et sikkerhedssystem der kontrollerer at vægten måler korrekt.

Når KONFORT TOUCH kobles til Wi-Fi kan man bruge værkstedets netværksprinter. Samtidig giver det mulighed for at en operatør kan fjernstyre KONFORT TOUCH via TeamViewer

Følg serviceforløbet med KONFORT APP på din smartphone.

TEXA KONFORT 760 Bus Touch

KONFORT 760 BusTouch

R1234yf eller R134a

KONFORT 760 BUS TOUCH giver en høj ydeevne og er udstyret med lufttætte oliebeholdere. Fyldestationens software giver mulighed for fuldautomatiske servicefunktioner og er hurtigere og enklere i brug. Databasen der har mange søgefunktioner.
Ud over det, er denne model designet til store anlæg som busser og er derfor udstyret med en større tank, pumpe og kompressor. Den har naturligvis også lås på vægten og et sikkerhedssystem der kontrollerer at vægten måler korrekt.
Når KONFORT TOUCH kobles til Wi-Fi kan man bruge værkstedets netværksprinter. Samtidig giver det mulighed for at en operatør kan fjernstyre KONFORT TOUCH via TeamViewer
Følg serviceforløbet med KONFORT APP på din smartphone.
 

TEXA KONFORT 712 Touch

KONFORT 712 Touch

R1234yf eller R134a

KONFORT 712R er TEXA’s nye mellemklasse A/C fyldestation, som kan bryste sig af de typiske, tekniske funktioner for topklassemodeller som f.eks. automatisk vedligeholdelse af servicestyring og måling af den oliemængde, der genvindes, med den elektroniske vægt. KONFORT 712R kan købes i R134a- eller R1234yf-versionen med mulighed for at ændre konfigurationen.
Andre særlige kendetegn er muligheden for at installere Kølemiddel Identifikationssæt og bruge det i kombination med REC+, det innovative apparat som TEXA har taget patent på, til genvinding af forurenet kølemiddel fra køretøjers A/C anlæg.
 

TEXA KONFORT 707 Touch

KONFORT 707 Touch

R1234yf

KONFORT 707R er designet til at servicere køretøjers A/C-anlæg, som indeholder R1234yf kølemiddel, med maksimal sikkerhed og effektivitet. Denne grundlæggende og let-anvendelige fyldestation kan præsentere særdeles avancerede designfunktioner. Den fungerer fuldautomatisk og garanterer fremragende effektivitet og sikkerhed.
Denne innovative fyldestation adskiller sig fra konkurrerende modeller i kraft af sine avancerede egenskaber og praktisk arbejdshøjde. Dens 4 drejehjul gør det let at skifte til en ny arbejdsstation. Der er mulighed for at montere et kølemiddelidentifikationssæt.
 

TEXA KONFORT 780 OFF ROAD Touch

KONFORT 707 OFF ROAD Touch

R1234yf

KONFORT 707R fås også i en OFF ROAD version til teknikere, der arbejder under hårde betingelser. De to bagerste hjul er ekstra store, og dækkene er fyldt med en særlig form for antipunkteringsskum. I stedet for forhjul har stationen en robust metalstang for større stabilitet under brug. Endnu en funktion, specifikt designet til offroad applikationer, er et vægtlåsningssystem, som forhindrer tab af kalibrering under flytning over særligt ujævne underlag.

TEXA KONFORT 705

KONFORT 705R

R134a

KONFORT 705R er TEXAs ”basisfyldestation” til køretøjers A/C-anlæg, designet med det meget præcise formål at tilbyde teknikere en enkel men komplet enhed til genvindings- og fyldeopgaver, som udelukkende involverer R134a kølemiddel, til en yderst konkurrencedygtig pris og samtidig holde et vågent øje på driftsomkostningerne.
 

TEXA KONFORT 705 OFF ROAD

KONFORT 705R OFF ROAD

R134a

KONFORT 705R fås også i en OFF ROAD version til teknikere, der arbejder under hårde betingelser. De to bagerste hjul er ekstra store, og dækkene er fyldt med en særlig form for antipunkteringsskum. I stedet for forhjul har stationen en robust metalstang for større stabilitet under brug. Endnu en funktion, specifikt designet til offroad applikationer, er et vægtlåsningssystem, som forhindrer tab af kalibrering under flytning over særligt ujævne underlag.
 

TEXA KONFORT 744

KONFORT 744

CO2

KONFORT 744 implementerer en række innovative løsninger og varierer fra de øvrige modeller i KONFORT-serien, men er designet til kølemidlet R744 (CO2). Til trods af sit avancerede design er KONFORT 744 lige så let at betjene som sine mere konventionelle modstykker. Fyldestationen er fuldautomatisk og i stand til at udføre hele serviceproceduren uden input fra operatøren. Den opnår også det højest mulige præcisionsniveau. KONFORT 744 indeholder et præcist system til måling af CO2-koncentrationen i den omgivende luft og indstiller fyldningen, hvis den nærmer sig et farligt niveau.
 

Jeg vil gerne vide mere om TEXA A/C - service

Tak for din interesse, vi glæder os til at tale med dig

Brochure

Download

bottom of page