top of page

TEXA EMISSION - Benzin og Diesel

TEXA Gasbox

GASBOX 2 AUTOPOWER

EMISSIONSANALYSE

GASBOX 2 Autopower er en emissionsanalysetester til måling af CO, CO2, O2, HC med mulighed for udvidelse af NOX i benzinkøretøjer.

Den er udstyret med en praktisk trolley for enkel bevægelse rundt i værkstedet.

Målingerne sendes via Bluetooth til værkstedets PC , Tablet eller til Gasmobile.

Analysekammeret i GASBOX Autopower er udviklet og patenteret af TEXA og garanterer nøjagtig og korrekt måling (Klasse 0) af alle forurenende emissioner. Den leveres komplet med ETS-software.

 

TEXA Opabox

OPABOX AUTOPOWER

RØGMÅLER

OPABOX Autopower er TEXA´s løsning til at måle opaciteten af emissionsrøg fra lette og tunge køretøjer drevet af dieselmotorer. OPABOX er som GASBOX udstyret med en praktisk trolley, der gør det let at flytte den rundt i værkstedet og bruger samme display-løsninger. OPABOX Autopower er godkendt i henhold til de nyeste standarder og leveres komplet med ETS-software.

 

TEXA NP01

NP 01

PARTIKELMÅLER

NP 01 er en ny generation af værktøj, der bruges til de periodiske og teknisk kontrol af køretøjer med kompressionstænding (Diesel).

Mere specifikt er det en partikeltæller udviklet til at måle de partikler, der udsendes fra motorerne inden for et størrelsesområde mellem 23 og 200 nm.

NP01 er robust og vibrationsbestandig, med en integrerer 5" touchskærm og Wi-Fi.

 

TEXA Gasmobile

GAS MOBILE

HÅNDHOLDT DISPLAY-ENHED

GAS Mobile er en let og kompakt bærbar enhed med et letlæseligt LCD-display. Den udnytter trådløs Bluetooth-teknologi til at kommunikere med OPABOX Autopower og GASBOX Autopower sammen med RC2 eller RC3 til at vise motoromdrejningstal og motorolietemperatur, hvilket betyder, at enheden kan bruges inde i køretøjet. Alle tests kan printes på den integrerede printer.

 

TEXA RC3

RC3 - EOBD SCANTOOL

EMISSIONSKONTROL

TEXA har udviklet RC3 til registrering af motoromdrejninger og temperatur.

RC3 læser disse data direkte fra OBD-stikket og fungerer samtidig som et EOBD SCANTOOL. Her udlæses parametrene defineret af standarden i de nyeste emissionskontrolprocedurer.

Tilmed er den udstyret med en induktiv klemme og piezosensor til måling af motoromdrejninger samt temperaturmåler.

 

TEXA MULTI_PEGASO

MULTI PEGASO

EMISSIONSSTATION

MULTI PEGASO er TEXA´s emissionsanalysestation til værksteder, som ønsker noget ekstra. MULTI PEGASO indeholder den seneste generation PC hardware samt et 19-tommers LED-display med True-To-Life billedteknologi og A4-farveprinter. Bunden af stationen indeholder to ladestationer til GASBOX Autopower og OPABOX Autopower. Den integrerede ETS-software håndterer emissionsmålinger og -tests.  Emissionstesteren kan også styres via en praktisk fjernbetjening, der leveres som standard.

 

TEXA Docking station

LADESTATION

GULVLADER

LADESTATION indeholder to ladestationer til GASBOX Autopower og OPABOX Autopower. Den sikrer, at disse værkstøjer altid til fuldt opladet og klar til brug. Derudover hjælper den også med, at der er ryddeligt på værkstedet.

 

TEXA RCM

RCM

REVOLUTION COUNTER for MOTORBIKES

RCM (REVOLUTION COUNTER for MOTORBIKES) er et nyskabende værktøj fra TEXA, som lader køretøjets værksted måle RPM på L-kategori køretøjer (knallerter og motorcykler, quads og andre små køretøjer). RCM bruger en integreret antenne til at måle frekvensen uden, at du skal koble kabler og sensorer på cyklen og garanterer funktionalitet og brugervenlighed i stedet.

 

Jeg vil gerne vide mere om TEXA emission

Tak for din interesse, vi glæder os til at tale med dig

Brochure

Download

bottom of page